Reactiepagina


Reactie plaatsen

Reacties

Amaris
13 uur geleden

Zojuist mijn geboorte knuffel van 19 jaar besteld zodat ik een originele en een nieuwe versie heb! Cant wait for it to arrive

Veerle
7 dagen geleden

Echt fantastische website, heb na ruim 10 jaar het geboorteknuffeltje van mijn broer en ik gevonden!! snelle levering en super vriendelijke eigenaresse!

Kim
7 dagen geleden

M'n oude knuffel staat al 20 jaar in de kast en per toeval ging ik zoeken en kwam ik hem hier tegen... Helemaal blij met de nieuwe, wellicht kunnen volgende generaties dáár dan mee knuffelen en kan ik mijn oude lekker in de kast laten liggen pronken. Groet, Kim

Monique
9 dagen geleden

Bij toeval heb ik deze website ontdekt en ik kan iedereen aanraden hier je knuffel te kopen! Na jaren hebben we ‘onze’ vogel terug😊 Verzending ging supersnel, vriendelijke reactie, mooi verpakt…. Heel erg bedankt!

Hillie
12 dagen geleden

Heel hartelijk bedankt voor de snelle levering !!
Super 👍

Britta van Houwelingen
een maand geleden

Hallo, wat een toffe website heb je! Heb je misschien Oscar een oranje octopus? In 2007 was het een setje met nog een andere octopus.

We horen graag van je 😀

Groetjes Britta

Zoë Schorreel
een maand geleden

ik zag de muisjes noukies lea, zijn deze nog te koop ?

samantha van Aertsbergen
een maand geleden

Ik raad iedereen aan op deze website te kopen. Betrouwbaar, snel en vriendelijk in reageren. Goede prijs en erg meedenkend met de klant. Wilma was onze redder in nood en zelfs op zondag beschikbaar om af te halen was geen probleem.

Julia
2 maanden geleden

Mijn geboorte knuffel terug gevonden op deze site! Heel dankbaar dat ik weer nieuwe heb.

Joris Kromwijk
4 maanden geleden

Goed bezig en mooie strakke website!

Carine Bijlmakers
4 maanden geleden

Gefeliciteerd lieverd, ziet er geweldig uit zo!