Nieuws


18-03-2024  NIEUWE WEBSITE

Met grote trots en na grondige voorbereidingen en hard werken achter de schermen, presenteren wij de volledig vernieuwde website + Webshop van Knuffelcentrale!

Door de jarenlange continuïteit en groei werd het tijd voor de volgende stap en is Knuffelcentrale vanuit een hobbymatige activiteit naar een bedrijfsmatige opzet gegaan, inclusief KVK registratie, BTW-nummer, professionele webshop met diverse betaal- en verzendmogelijkheden en natuurlijk een volledig nieuwe huisstijl.

Er is ook extra aandacht besteed om ook via je mobiel- of tablet hier eenvoudig te kunnen shoppen.

Natuurlijk zullen er na zo'n drastische overgang vast nog wat kinderziektes en onverwachte dingen te verwachten zijn, maar de oorspronkelijke passie en missie om klanten te helpen met het vinden van de juiste knuffel (bijv. door verlies of slijtage) blijft onveranderd en wij zijn daar nu nog beter op ingericht en helemaal klaar voor de toekomst.

We hopen dat je hier vind wat je zoekt en dat het hele proces van zoeken , bestellen en ontvangen makkelijk en prettig verloopt en wensen je dan ook heel veel winkel- en knuffelplezier! :-)

Groetjes, Wilma